Bruidswerk

Bloemen  verwerken met als doel schoonheid en uitstraling van de bruid te ondersteunen  en het feestelijk geheel te completeren. Als de bruid en het bruidsboeket een heuse eenheid vormen is dat een lust voor het oog! Om deze reden vind ik het altijd fijn het bruidspaar van te voren persoonlijk te ontmoeten en alle wensen te inventariseren op het gebied van stijl, bloemvoorkeur, kleur en sfeer. Zo kan het bruidswerk geheel op het bruidspaar worden afgestemd. U kunt bij mij terecht voor professioneel bruidswerk waar onder: bruidsboeket, corsages, autoversiering en decoraties ter plaatse.

Rouwwerk

Een glimp van hoop meegeven door de speciefieke herinnering aan de persoon door zijn/haar lievelingsbloemen of door een belangrijke tekst of item van deze persoon uit te beelden als een laatste groet.

Bloemwerk decoratief en symbolisch

Zowel de decoratieve als de symbolische/expressieve kant van bloemen en materialen spreken me beiden erg aan. Prachtige bloemen verwerken die door hun schoonheid letterlijk de ruimte opfleuren en aankleden en bloemstukken die een eigen expressieve symbolische taal spreken los van de omgeving hebben beiden mijn belangstelling.

Ik maakte  ook veel bijbels/expressief bloemwerk door de jaren heen; ik genoot er enorm van  het te creeren, waardoor ik mijn vaardigheden verder ontwikkelde. Ik heb veel ervaring opgedaan met het geven van bloemschikcursussen en workshops bij o.a. Groei en Bloei van de KMTP afdeling Elst en Arnhem, maar ook op persoonlijke titel, zowel met decoratieve als symbolische toepassing, cursussen zowel voor beginners als voor  gevorderden.

Advertentie